Продавач на медицински помагала на терен

 Продавач на  медицински помагала на терен

                                                          

Клучни задачи и работни обврски:

 • Продажба и презентација на медицински помагала  на територија на РСМакедонија
 • Комуникација  со купувачите (продажбата на производите) која се одвива и од  канцеларија и од терен на територија на РСМакедонија  и поддршка на купувачите

 

Потребни карактеристики:

 

 • Личност што сака теренска работа,
 • Личност со изразени комуникациски способности,
 • Со позитивен однос кон клиентите,
 • Умеат и сакаат да работат во тим,
 • Поседуваат продажни вештини и знаења,
 • Спремни за лична и корпоративна континуирана надградба,
 • Поседува возачка дозволаза  Б категорија,
 • Поседуваат  компјутерски  вештини (MS Word, Excel, Power Point),
 • Успешно комуницираат на англиски (и друг странски јазик).

 

Опис на работата:

 

 • от во ВТ Компани треба да ги познава сите карактеристики на производите кои ги продава, со сите функционалности и предности од нивното користење , со цел продажба на производите  и едукација на купувачите.

 

За предност ќе се смета доколку кандидатот има искуство во презентирање и продажба на брендирана роба.

 

Заинтересираните кандидати да испратат CV на info@vtcompany.com.mk ,

 и да назначат за кое место конкурираат.

 

КЛИКНИ