М1 киоск продажен персонал ГТЦ

  • Објавен пред 5 месеци
  • Толлакс
  • Активен до 03.08.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Бараме Машки или Женски кандидати за позицијата
ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ во
М1 киоск ГТЦ

работно време во 2 смени до 22,30 

недела не работи објектот

 

Нудиме:

пријава на неопределено време
работа во систем со високи стандарди
еластичност за графикон на смени
пријатна работна атмосфера
можност за напредок

Основни задачи:

продажба и услужување на клиенти по стандардите на компанијата
работа со фискална каса со баркод читач
прием на роба
грижа за хигиена на продажното место
правилно редење на роба според хармонограм

Ако сте заинтересирани да учествувате во процесот на регрутација:

испратете CV на mаil: tollaks@yahoo.com,

контактирајте не телефонски  071 22 34 34   до 17h

или испрати смс со содржина M1 kiosk + име и презиме, а ние ќе ви се јавиме.

КЛИКНИ