М1 Киоск продажен персонал Центар (само 1-ва смена)

  • Објавен на 8.2019
  • Толлакс
  • Активен до 27.08.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Работно место Продавач во М1 киоск
со искуство 
работно време ( само прва смена)

ПЛАТА ОД 15,000 до 17,000


Нудиме:
*пријава на неопределено време
*работа во систем со високи стандарди
*еластичност за графикон на смени
*пријатна работна атмосфера
*можност за напредок

Основни задачи
*продажба и услужување на клиенти по стандардите на компанијата
*работа со фискална каса со баркод читач


Ако сте заинтересирани да учествувате во процесот на регрутација:
испратете CV на mail: tollaks@yahoo.com,
контактирајте не телефонски 071223434 до 17часот

или испрати смс со содржина M1 kiosk +име и презиме, а ние ќе ви се јавим

КЛИКНИ