Келнер/ка

  • Објавен пред 2 недели
  • Зафир Комерц
  • Активен до 16.10.2021
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Слаткарница ЗАФИР во Скопје вработува келнер/ка.

Доколку сте амбициозни, комуникативни и услужни, аплицирајте за вработување во ЗАФИР.

Нудиме пријатна и мотивирачка работна средина со одлични услови за работа.

Нашиот тим брои повеќе од 70 луѓе, а дел се со нас уште од нашите почетоци во далечната 1994 година.

Аплицирајте онлајн со пополнување на контакт формата на следниот линк https://zafir.com.mk/vrabotuvanje/

Ве очекуваме,

Тимот на ЗАФИР