Галоп ДВ ДОО: Сметководител

Сметководител

Плата 30.000 ден.

  • Објавен на 9.2022
  • Галоп ДВ ДОО
  • Активен до 04.10.2022
  • Позиција: Економист/Сметководител/Ревизор
  • Локација: Скопје
  • Веб: www.galopdv.com.mk

Фирмата Галоп ДВ има потреба од:

  • Овластен сметководител,
  • Со работно искуство од најмалку 5 години.
     

Сите заинтересирани да пратат CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ!

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »