ОПЕРАТОР НА ФЛЕКСО МАШИНА ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

Плата од 35.000 ден. до 60.000 ден.

За компанијата: Супериор е основан во 1992 година како специјализирана компанија за производство, конфекционирање и печатење на секаков вид на ролни, хартии, фолии и флексибилна амбалажа. Нашите производи се употребуваат... повеќе за компанијата »

Супериор - специјализирана компанија за производство, конфекционирање и печатење на секаков вид на ролни, хартии, фолии и флексибилна амбалажа  има потреба од ОПЕРАТОР НА ФЛЕКСО МАШИНА ЗА ПЕЧАТЕЊЕ.

Бараме личност која ќе се вклопи во компанија со традиција и 3 децениско искуство со исклучително професионален и динамичен тим.

За таа цел потребно е кандидатот да поседува:

• Подготвеност за работа во тим, во производство

• Ажурност во работата и желба за учење

Вашата биографија може да ја испратите електронски на следниот мејл: [најави се за да го видиш е-маилот] или да не исконтактирате на телефонските броеви +389 2 3091 760 , +389 71 268 890

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »