Фармацевтски Техничар

  • Објавен пред 2 месеци
  • Carso Int
  • Активен до 27.03.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

Carso Internacional Скопје е компанија во состав на групацијата Salus Ljubljana d.d., која претставува водечките дистрибутер на фармацевтски производи во Република Словенија.

Нашата компанијата во Македонија ги застапува најголемите производители на иновативни фармацевтски производи: Pfizer, Abbvie, Ferring, Orion…

 

Поради зголемување на своите активности во Република Македонија имаме потреба од:

 

Фармацевтски техничар за работа во логистика и магацин 

 

Потребни квалификации:

  • CCC медицинско училиште – отсек фармацевтски техничар
  • Положен стручен испит
  • Познавање на англиски јазик
  • Работа со компјутери и познавање на MS Office
  • Возачка дозвола Б-категорија


Нудиме работа во професионална работна средина, конкурентна плата и можности за кариерен развој.

 

Пријавените кандидати ќе се селектираат по пат на интервју и тестирање.

 

Заинтересираните кандидати треба да достават кратка биографија (СV) и писмо за интерес на следната адреса:

 

Царсо Интернационал ДООЕЛ Илинден,
Адреса: ул.34, бр.5, Илинден, Скопје 
на e-mail: info@carso.mk 

КЛИКНИ