Пекари

  • Објавен пред 2 недели
  • ЛИЛИ ФУД ДООЕЛ
  • Активен до 25.09.2021
  • Позиција: Занаетчија
  • Локација: Штип

1. ПОРАДИ ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ПРОИЗВОДСТВОТО ЛИЛИ ФУД ИМА ПОТРЕБА ОД 2 ПЕКАРИ 

Барања:

• Завршено средно училиште

• Организирано и активно лице

• Работа во 1 и 2 смена

• Работа на празник и недела неработни денови

•Способност за работа во тим

• Способно за подигање вреќи од 25 кг

• Флексибилност и одговорност

• Пријатна работна атмоствера

• Годишен одмор

• Годишен регрес

Плата од 17.000 до 40.000 зависи од способноста 

 

2. Работник во Погон за пакување на производи

Барања:

• Завршено средно училиште

• Организирано и активно лице

• Работа во 1 и 2 смена

• Работа на празник и недела неработни денови

•Способност за работа во тим

• Флексибилност и одговорност

• Пријатна работна атмоствера

• Годишен одмор

• Годишен регрес

Плата од 16.000 - 20.000 ден.

Тел: 075312550

Email: [најави се за да го видиш е-маилот]