Директор на земјоделски комбинат

 • Објавен пред 2 недели
 • Мотиви
 • Активен до 07.04.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Мотиви:

Багерист - МЕНАЏЕР ЗА ПРОДАЖБА

Приватна агенција за вработување Мотиви, за свој клиент, објавува оглас за вработување на Директор на земјоделски комбинат за реон Струмица/Валандово/Гевгелија

Должности и одговорности

 • Раководи со сите работни активности на компанијата
 • Надгледување на насади со земјоделски култури
 • Планирање на целокупниот процес во земјоделството
 • Одлично познавање на секторот земјоделие
 • познавање на процесот на Пакување земјоделските култури
 • Изработка на попис на земјоделски култури
 • нававка на семенски материјал  и ѓубрива
 • одговорен за купување на потребната механизација
 • Познавање на состојбите во почвата и соодветно планирање
 • познавање на условите на пазарот и активно надгледување на истите
 • воведување на нови производи и иновации во начинот на производство
 • Управување со целокупното функционирање на магацинот

Потребни квалификации

 • Диплома од земјоделски науки или економски науки со одлично познавање од земјоделие
 • Искуство во земјоделскиот сектор најмалку 2 години
 • Раководна позиција како менаџер мин. 5 години

Понуда

 • Работа за една од најдобрите компании во МК
 • надпросечни примања и бонуси сразмерно реализација
 • службено  возило
 • можност да се успее и да се развијат руралните области на Македонија

Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии можат да ги Испратат на: kariera@motivi.mk со назнака Директор на земјоделски комбинат, или на полето за брза апликација најдоцна до: 07/04/2020

КЛИКНИ