МЕНАЏЕР НА СЕРВИС

 • Објавен пред 10 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 12.10.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

За потребите на свој клиент, Мотиви бара:

МЕНАЏЕР НА СЕРВИС

Компанија од Скопје која делува во областа на увоз и трговија на бела техника и опрема за домаќинство има потреба од лице кое ќе се грижи за беспрекорно функционирање на сервисот на компанијата како и на сите сервиси-партнери на истата. Кандидатите со помало искуство ќе поминат техничка обука. Кандидатот почнува со работа веднаш!

Опис на работните обврски:

 • координација и организирање на тековните обврски на интерниот сервис;
 • контрола и надзор на сервисите-партнери;
 • давање на налог и инструкции за работа на подредените;
 • изготвувње на извештаи и анализи за надредените.

Потребни квалификации:

 • организациски способности и желба за тимска работа;
 • менаџерски вештини;
 • најмалку ССС;
 • одлична психофизичка состојба;
 • слично или исто работно искуство се смета за предност.

Сите заинтересирани кандидати да пратат CV на kariera@motivi.mk  со назнака "Менаџер на сервис " .

Само кандидатите кои ќе ги исполнуваат условите ќе влезат во потесен круг.

Огласот е активен до 10.10.2017год.

КЛИКНИ