ОПШТИ РАБОТНИЧКИ ВО АВТОМОБИЛСКА ИНДУСТРИЈА

Компанијата АТС Инженеринг има потреба од општи работници кои се заинтересирани да работат во автомобилската индустрија. 

- Работни задачи:

Монтажа на линија.

Имплементација на сите работни процедури и инструкции на компанијата, како и процедурите за квалитет. 

Да биде одговорен како работник.

- Наши потреби:

Минимум завршено средно образование

Доверливост

На секој вработен му се нуди почетна плата од 12.500 денари и обезбеден топол оброк.

Вработените добиваат стручно оспособување и обука. За подетални информации обратете се на: 070/702-291 / vrabotuvanje@ats-e.com.mk

КЛИКНИ