Дипломиран прехранбен технолог

 • Објавен пред 9 месеци
 • Монтенегро ДОО
 • Активен до 31.03.2023
 • Позиција: Инженер и технолог
 • Локација: Гостивар
 • Веб: montenegro.mk/

(преземи го огласот како слика)

 

GREEN DELI објавува ОГЛАС за Дипломиран прехранбен технолог (конзервирана технологија на зеленчук)

Локација: Град Гостивар

Одговорности и задачи:

 • Контрола на квалитетот на влезни суровини, репроматеријали и готов производ;
 • Следење и одржување на квалитетот на готов производ врз основа на лабораториски анализи;
 • Согледување и анализирање на производствениот процес, предлагање на мерки и разрешување на техничко – технолочките проблеми;
 • Континуирано имплементација и одржување на системот за безбедност на храна;
 • Учество во техничко – технолошките процеси за унапредување на производството
 • Учество во креирање на развојни програми, нови производи, пакувања и слично;
 • Следење на функционирањето и исправноста на постројките и превземање на мерки за отстранување на дефекти согласно стручната спремност;
 • Организирање на вработените, нивно обучување, распоредување и контролирање на работењето во смената;
 • Почитување и спроведување (имплементација на ХАЦЦП и ИФЦ стандарди за производство и следливост.

Потребни квалификации:

 • BCC – Технолошки/технички науки - Технолошки факултет – Прехрамбени смерови;
 • Пожелно (но, не и неопходно претходно работно искуство на иста или слична сродна позиција

Од кандидатот очекуваме:

 • Способност за работа во тим
 • Самоиницијативност, исполнителност и чесност
 • Организираност и одговорност
 • Способност за работа под притисок , самосвесност за проблемите кои би се појавиле и рационален пристап до истите за да бидат решени.

Ние ви нудиме:

 • Работа во погон со најсовремени машини и системи од дејноста и активно учество во развој на нови линии и технологии на највисоко ниво
 • Работа во динамична, професионална и стимулативна средина
 • Можност за напредување и понатамошно усовршување во работата до највисоки можни граници на дејноста
 • Позитивна тимска атмосфера

Доколку ги исполнувате условите и сте мотивирани за работа испратете ваша биографија на [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака Дипломиран прехамбен технолог.

Избраните кандидати ќе бидат контактирани за понатамошно интервју.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »