Работник во Производство

  • Објавен пред 6 месеци
  • Аверс Компани
  • Активен до 13.01.2019
  • Позиција: Занаетчија
  • Локација: Скопје

Оглас за за работно место Работник во Производство во графичка индустрија. Предтходно искуство не е задолжително. Вклучена обука. Повеќе информации за компанијата на www.avers.mk    Контакт и CV на адреса: za.rabotno.mesto@gmail.com

КЛИКНИ