AAM Скопје вработува ! Отворени се 2 (две) работни позиции

 • Објавен пред 6 месеци
 • AAM Дооел Скопје
 • Активен до 12.12.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

Друштвото за авиосообраќај  и туризам AAM дооел Скопје има потреба од вработување на мотивирана  и амбициозна  личност  како:

 

Шалтерски работник за тимот лоциран на Скопскиот аеродром

 

Потребни квалификации:

 • Високо образование
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција
 • Поседување на сертификати  R1/T1 (IATA) и AMADEUS
 • Одлично познавање на англиски јазик
 • Одлично познавање на MS Windows и  MS Office
 • Положен возачки испит (Б категорија) - активен возач

 

Способности и вештини:

 • Стручност и елоквентност
 • Професионален однос кон клиентите  и соработниците
 • Способност за работа под притисок
 • Организираност и одговорност

 

 • Работно време за горенаведената работна  позиција  е според оперативниот план за летови на Скопскиот аеродром.

 

 • Основната плата е 30.000 ден., прекувремената работа, работата во смени, работата за време на неработни денови или на денови на празници е платена согласно Законот за работните односи и подзаконските акти.

 

Заинтересираните кандидати  кои ги исполнуваат условите треба да достават кратка биографија сo слика на aaminfo@aam.com.mk, со нагласување за која работна позиција се аплицира.

 

Избраните кандидати ќе бидат повикани на допонителни разговори.

 


 

Друштвото за авиосообраќај  и туризам AAM дооел Скопје има потреба од млади   и амбициозни   личности:

 

Работна позиција - Шалтерски работник

 

 Потребни квалификации :

 • ССС / ВСС
 • Претходно работно искуство не е задолжително
 • Одлично познавање на англиски јазик
 • Одлично познавање на MS Windows и  MS Office
 • Дипломите R1/T1 (IATA) и AMADEUS не се обврзувачки
 • Положен возачки испит (Б категорија) - активен возач

 

На млади и образовани луѓе, со активно познавање на аглиски јазик, им се нуди едукација и можност за работа во динамична средина во тимот на ААМ

 

Заинтересираните кандидати  кои ги исполнуваат условите треба да достават кратка биографија сo слика на aaminfo@aam.com.mk, со нагласување за која работна позиција се аплицира.

 

Избраните кандидати ќе бидат повикани на допонителни разговори.

КЛИКНИ