Референт за телефонска наплата

Финасиско друштво Еазу Фајнанс ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција која нуди различни производи од микокредитирање, хипотекарно кредитирање и факторинг.

Во насока на наш постојан развој и раст, се стремиме да интегрираме иновативни услуги кои се во чекор со неверојатно брзиот развој на дигиталниот свет.

Поради зголемување на обемот на работа, бараме личност за проширување на нашиот тим како Кредитен референт

Позицијата вклучува:

*Евиденција на клиенти во долг

*Навремена телефонска комуникација со должници

*Секојдневнни обиди за наплата на долг преку разни канали 

Разговор со должниците со цел да се најде заедничко решение за плаќање на долгот надвор од постапка за присилна наплата и согласно внатрешните политики, процедури и стратегија на Друштвото.

Она што бараме од идниот кандидат е организираност, способност за работа под притисок, вештини за убедување, фокус кон резултати, високо ниво на доверливост и лојалност
• Завршено средно образование;
• Познавање и работа со компјутери;
• Предност имаат кандидати со претходното искуство во наплата на достасани побарувања во кредитна/финансиска институција, агенција за наплата на долгови

 

Што ти нудиме?

 • Обука за работното место
 • Одлична работна атмосфера
 • Современа и најнова технологија
 • Можност за напредување
 • Фиксна плата + бонуси
 • Работно време од понеделник до петок од 9 до 17ч

Ние сме победници!

Играме како тим!

Од тебе очекуваме:

 • Да носиш одлуки и да решаваш проблеми засновани на податоци
 • Да бидеш одговорен и да превземеш одговорност
 • Да тестираш и научиш, да правиш грешки, но повторно да се обидеш
 • Да почитуваш, разбираш и помагаш во тимот

Доколку сметате дека сте вистински кандидат кој може да му се приклучи на нашиот тим,

Потребни услови:

 • ССС
 • Вредна, упорна личност со одлични преговарачки и организациони способности    
 • Тимски дух
 • Аналитичен пристап кон решавање на доделените задачи
 • Внимание на детали и ориентираност кон резултати     
 • Организираност и одговорност
 • Претходно работно искуство во банка или финансиско друштво се смета за предност

Ние нудиме:

 • Обука за работното место
 • Одлична работна атмосфера
 • Фиксна плата +бонуси
 • Современа и најнова технологија
 • Можност за напредување

Доколку сметате дека сте вистински кандидат кој може да му се приклучи на нашиот супер тим и д абидеш дел од високо развиена финтек компанија,

Ве молиме испратете Ваша биографија и мотивационо писмо на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »