Сметководител во материјално сметководство

Плата од 25.000 ден. до 30.000 ден.

ПРИМА.МК е дел од интернационалната корпорација ПРИМА ГРУП, специјализирана за увоз и дистрибуција на водечки тутунски производи.

ПРИМА.МК ДОО Скопје e со седиште во Скопје, има потреба од сметководител во материјално сметководство.

Ако:

 • Важите за личност со високо ниво на комуникациски вештини, позитивен став, како и вештини за преговарање и убедување
 • Сте одговорна и професионална личност, која е посветена за остварување на поставените цели
 • Сакате да работите во динамична средина, опкружена со енергични личности

Одговорности кои следат:

 • Интензивна меѓусекторска комуникација
 • Работа во програм ЦФМА
 • Интензивна комуникација со партнери
 • Подготовка на извештаи
 • Уредно водење на документацијата во согласност со импелементираните стандарди за квалитет во компанијата
 • Книжење на материјална документација

И поседувате:

 • Диплома за завршено средно образование
 • Основно познавање на англиски јазик
 • Претходно искуство на работа во материјално сметководство
 • Со основно познавање од областа на компјутерско работење (MS Office)

Што добивате:

 • Стимулативна и позитивна работна атмосфера
 • Флексибилност во работењето
 • Одлични можности за заработка и напредување

Заинтересираните кандидати да испратат CV на следниот email: [најави се за да го видиш е-маилот]  со задолжителна назнака: СМЕТКОВОДИТЕЛ ВО МАТЕРИЈАЛНО СМЕТКОВОДСТВО, најдоцна до 05.06.2023 година.

Известување-за-приватност-за-кандидати-за-вработување-.pdf (primamk.com)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »