Оператор за доработка

 • Објавен пред 8 месеци
 • ПОЛИЕСТЕРДЕЈ
 • Активен до 05.12.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Клучни задачи и работни обврски:

 • Следење на налози и рокови за изработка
 • Доработка на материјали
 • Контрола на квалитет
 • Предавање на готови материјали за достава

 

Потребни карактеристики:

 • Динамични и позитивни личности,
 • Поседуваат етика и лојалност,
 • Спремни за работа во кратки рокови,
 • Спремни за континуирана лична и стручна надградба и усовршување
 • Умеат и сакаат да работат во тим,
 • Почитуваат рокови и процедури,

 

Нудиме:

 • Обука и тренинг на кандидатот
 • Одлична работна атмосфера
 • Можност за континуирана лична и стручна надградба и усовршување
КЛИКНИ