М1 киоск продажен персонал СКОПЈАНКА

  • Објавен пред 5 месеци
  • Толлакс
  • Активен до 13.09.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ
во М1 киоск СКОПЈАНКА

работа во смени

(плата од 15,000-17,000)

 

Нудиме:

непосредно вработување,
вработување без пробен период,
плата секогаш на време во исти ден од месецот,
работа во динамичен тим,
можност за напредок на работна позиција во раководител на објект, регионален раководител.

Основни задачи:

работа на каса,
услужување на клиенти,
прием на роба,
грижа за естетски изглед на изложените артикли, како и за хигиената во објектот,
продажба на лотарија, дополна на телефони.

 

Ако сте заинтересирани да учествувате во процесот на регрутација, испратете CV на mail: tollaks@yahoo.com, или преку полето Брза Апликација, со назнака за М1 киоск, или контактирајте не на 070/220-882 до 16 h.

КЛИКНИ