Оператор во call center за бугарски јазик

 • Објавен пред една недела
 • Теледискоунт Дооел
 • Активен до 20.07.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Теледискоунт Дооел:

Агенти за СЛОВАЧКИ јазик

(преземи го огласот како слика)

Нашата компанија вработува оператори со познавање на БУГАРСКИ јазик!

Задачи на операторите:

 • интернет јавување
 • продажба на производи на веќе оставени барања на сајтот од страна на клиентот
 • нудење пакети
 • земање податоци за испорака на производот

Потребни квалификации:

 • одлични комуникациски вештини
 • одлично познавање на бугарски јазик
 • мотивација за продажба и работа

Нудиме:

 • позитивна работна атмосфера
 • одлични работни услови
 • фиксна плата + бонуси од продажба

Е-маил: испратете го Вашето CV на: M.Stroimanovska@calleraltd.com

КЛИКНИ