Персонал за во Кујна

 • Објавен пред 7 месеци
 • Тренд Фуд Бар
 • Активен до 24.04.2017
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Trend Food Bar има потреба од Персонал за во кујна на следниве позиции: Главен Кувар, Пицер и Салатер со работно искуство ( одговорни, културни и сериозни кон работните обврски ) 

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование
 • Со или без работно искуство

Личен профил:

 •  Одговорна и лојална личност
 • Љубезност и педантност, со позитивен став
 • Самоиницијативност и посветеност на работата
 • Смисол за одржување на ред и хигиена
 • Тимска работа  

Ние нудиме:

 • Одлични и динамични услови за работа 
 • Усовршување како и одлична заработка
 • Месечна нето плата 

Сите заинтересирани кандидати своето CV може да го достават на следната е – маил адреса: ivicadimitrieski@yahoo.com  со задолжителна назнака ” Позиција за која аплицирате".

Ќе бидат контактирани само апликациите кои ќе влезат во потесен круг на селекција.

КЛИКНИ