Техничка подршка - Битола

Активни огласи од ЕВРОТИП - спортски обложувалници:

Програмер - Битола


Потребно образование, вештини и способности:

-Завршено најмалку средно образование
-Познавање и искуство со инсталирање и поддршка на Windows оперативни
системи
-Основно познавање на компјутерски мрежи-TCP/IP, Ethernet каблирање, компјутерска безбедност
-Познавање на хардвер (инсталација, дијагностика и решавање на проблеми)
-Основно познавање на Linux
-Познавање на основните модули на MS office алатките
-Добро познавање на англиски јазик
-Комуникациски вештини и тимска работа
-Подготвен да учи и да работи со најнова компјутерска технологија
-Ориентираност кон решавање на проблеми;
-Ефективност, ефикасност и одговорност при исполнувањето на обврските;
-Чесност и доверливост;
 -Возачка дозвола Б категорија.

Одговорности и работни задачи:


 -Конфигурирање, инсталација и одржување на компјутери, периферни
     уреди во локална мрежа и останати ИКТ уреди во рамките на една обложувалница
 -Мониторинг, заштита и надградба на компјутери
 -Дијагностика на хардверски и софтверски проблеми
 -Одржување и набљудување на мониторинг систем
 -Изработка на аналитики и извештаи
 -Решавање на проблеми и поддршка преку тикет систем, е-маил и телефон.

Заинтересираните кандидати да испратат CV со своите контакт информации на hr@evrotip.mk

 

КЛИКНИ