M1 - ул. Македонија (Продажен персонал)

За компанијата: Толлакс ДОО Скопје во своето портфолио има 14 Продажни објекти М1 Киоск распоредени во централно градско подрачје, Центар, Кисела Вода, Бисер, Универзална Сала,Соборна црква, 1 Поло Супермаркет. Толлакс ДОО Скопје е генерален увозник за неколку брендови од тобако и кондисторската индустрија. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред еден месец
  • Толлакс
  • Активен до 30.01.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

М1 КИОСК ВРАБОТУВА !!!

ПРИДРУЖЕТЕ СЕ НА ТИМОТ ОД 60 ВРАБОТЕНИ !!!

 

 

Ние нудиме

- непосредно вработување без пробен период

- навремена исплата на плата

- исплата на К-15 согласно законските норми

- работа во динамичен тим

- можност за напредок на работна позиција

 

 

Вашите одговорности се

- работа на каса

- услужување на клиенти

- прием на роба

- грижа за естетски изглед на изложените артикли

 

Работно време во 2 смени до 00.00 часот

 

 

Сите заинтересирани кандидати може да испратат CV на

[email protected] со назнака за М1 КИОСК ГТЦ Скопје