Помошник/чка во текстилна работилница

САЈТ доо -Скопје има потреба од вработување на следната работна позиција:

Помошник/чка во текстилна работилница

  • Локација: Центар на Скопје, во близина на градски парк.
  • Работно време: од понеделник до петок, од 7 до 15ч.;

* Потребно е да има желба за работа, одговорност, исполнителност, желба за тимска работа.

Ние нудиме:

  • Одлична редовна месечна плата
  • Работа во центар на Скопје
  • Работа само во делници, односно слободни викенди и празници
  • Исплата на годишен регрес за годишен одмор
  • Обука за извршување на работните задачи

Пријавување на  [најави се за да го видиш е-маилот] или 071 720 834 од 08-15ч

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »