Градежен инженер/архитект

Активни огласи од Вејмаст инженеринг:

Монтажери на вентилирана фасада - Градежен техничар

Се бара градежен инженер или архитект со претходно работно искуство мин 5 години за раководител на објект.

Потребно е да поседува минимум Б овластување за изведба, возачка дозвола Б категорија, основни компјутерски вештини и AutoCAD

Доставете го Вашето CV на следниот маил: [email protected]