Хигиеничарки

 • Објавен пред 10 месеци
 • Тренд Фуд Бар
 • Активен до 30.04.2018
 • Позиција: Хигиеничар
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Тренд Фуд Бар:

Келнери/ки

Trend Food Bar има потреба од:

 

Хигиеничарки со и без работно искуство ( одговорни, културни и сериозни кон работните обврски ) 

 

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование,
 • Со или без работно искуство.

 

Личен профил:

 • Одговорна и лојална личност,
 • Љубезност и педантност, со позитивен став,
 • Самоиницијативност и посветеност на работата,
 • Смисол за одржување на ред и хигиена.

 

Ние нудиме:

 • Одлични и динамични услови за работа, 
 • Месечна нето плата.

 

Сите заинтересирани кандидати своето CV може да го достават на следната е – маил адреса: trendfoodbar@hotmail.com   со задолжителна назнака ” Хигиеничарки".

Ќе бидат контактирани само апликациите кои ќе влезат во потесен круг на селекција.

КЛИКНИ