Раководител на супермаркет

За компанијата: Толлакс ДОО Скопје во своето портфолио има 14 Продажни објекти М1 Киоск распоредени во централно градско подрачје, Центар, Кисела Вода, Бисер, Универзална Сала,Соборна црква, 1 Поло Супермаркет. Толлакс ДОО Скопје е генерален увозник за неколку брендови од тобако и кондисторската индустрија. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 4 недели
 • Толлакс
 • Активен до 04.05.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Поради отворање на нови локации

ТОЛЛАКС ДОО Скопје има потреба од нова работна позиција: 

Раководител на Супермакет

 ПОЛО МАРКЕТ

Работни обврски

-Контрола на продажно место-поставеност на роба, 

-Комуникација со вработените

-Грижа за сопствени марки

-Едукација на вработени

-Редовна контрола на залиха преку пописи

-Правење нарачки

-Спроведување на акции

Потребни квалификации:

 • Работа во трговија како раководител  на малопродажни објекти минимум 2 години,
 • Минимум средно образование (ССС) или високо образование (BCC),
 • Познавање на MS OFFICE  пакет,
 • Возачка дозвола Б категорија.

Личен профил:

 • Вредна и одговорна личност,
 • Ведрост, љубезност и комуникативност,
 • Лојалност, флексибилност и енергичност,
 • Способност за индивидуална и тимска работа.

Основна нето плата се определува во зависност од претходното работно искуство, со можност за зголемување во однос на работната успешност согласно нормите поставени од страна на компанијата.

Компанијата го задржува правото да не ги контактира кандидатите кои нема да ги исполнат горенаведените квалификации.

ПРИДРУЖЕТЕ СЕ НА ТИМОТ !!!

Ако сте заинтересирани да учествувате во процесот на регрутација:
испратете CV на meil: [email protected], со назнака раководител на супермаркет