Поголем број работни позиции

  • Објавен пред 11 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 23.08.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Интернационална компанија со 25 години традиција на македонскиот пазар, поради зголемен обем на работа, распишува оглас за работа на поголем број работни позиции.

Потребни услови на кандидатите:

  • Мин ССС;
  • Возачка дозвола Б категорија;
  • Сопствено возило;
  • Со и без работно искуство.

Интервјуата за работа ќе се одржат на 14.08.2017 година во Скопје.

Огласот важи за кандидати од Скопје и Куманово.

Сите заинтересирани кандидати потребно е да испратат CV на sk.viacom17@gmail.com.

КЛИКНИ