Соработници во маркетинг сектор

  • Објавен пред 8 месеци
  • Дандарком
  • Активен до 18.05.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Дандарком:

Соработници во маркетинг сектор

Почитувани ве информираме дека поради проширување на маркетинг компанија која се наоѓа во Скопје, има интерес за вработување на кадар од 10 луѓе.
- Интервјуата на пријавените кандидати ќе се одржат во Мај месец.
-Предност за вработување ќе имаат лицата кои имаат искуство во тимска работа, амбициозност за унапредување, сопствено возило или возачка дозвола Б-категорија.
-Ние како постоечка компанија 26 години во Македонија на одбраниот кадар за вработување им нудиме обука која е бесплатна како и поддршка на вработениот додека не стекне искуство.
-Плаќањето се врши неделно или месечно зависно од договорот и професионалноста на одбраниот кадар.
-Почетна плата се стартува со 17.000 денари, плус задоволителен процент и можност за унапредување.
-За пријавување може да испратите CV на dandarkom@gmail.com

КЛИКНИ