Оператори во автомат клуб

 • Објавен пред 7 месеци
 • Apex MK DOO Skopje
 • Активен до 10.12.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

APEX(gaming technology) e водечка меѓународна компанија за игри на среќа која нуди одлични можности за кариера, и е со повеќе од 200 вработени застапена и на територијата на Република Македонија. Ние сме отворени и директни - нашиот систем на управување со човечки ресурси Ве поттикнува да се интегрирате и да комуницирате лесно и со доверба. Сакаме вработените да бидат отворени и директни и секој да ја игра својата улога во продолжување на играта на "следното ниво".  Компанијата се грижи за своите вработени. Ние нудиме изгледи за кариера во динамична компанија која расте секоја година.

За работа на територијата на Град СКОПЈЕ, АПЕКС МК ДОО има потреба од:

ОПЕРАТОРИ ВО АВТОМАТ КЛУБ

1.Услови за работа

 • IV степен стручна спрема
 • Познавање на работа со компјутер
 • Полно работно време во смени

2. Работни задачи

 • Се грижи клиентите да бида внимателно пречекани и услужени
 • Помага клиентот да се запознае со Упатството и правилата на секоја игра
 • Подготвува и доставува пијалоци за клиентите
 • Се грижи за одржување на хигената на Шанкот и на Апаратите во автомат клубот
 • Се грижи за редот на столчињата во автомат клубот
 • Се грижи за начинот за осветлување, за климатизацијата и вентилација во клубот, да биде согласно потребите и Правилата
 • Се грижи за пропишаниот и определен негов однос спрема клиентите да биде согласно пропишаните политики и стандарди на работодавачот
 • Се грижи како добар домаќин, користи и управува совесно, одговорно, економично и целесообразно со доделенaта опрема и материјали за работа во сопственост на работодавачот и/или неговите соработници

3. Персонални карактеристики

 • Професионален изглед и однесување 
 • добри комуникациски способности
 • способност за работа во динамично опкружување
 • тимска работа
 • посветеност на работата
 • чесност, доверливост и одговорност

Доколку сакате да бидете дел од тимот на APEX, Ве молиме испратете го Вашето CV  преку полето Аплицирај. 

 

КЛИКНИ