Доставувач на материјали (м/ж)

За компанијата: Аптив е глобална технолошка компанија која развива безбедни, незагадувачки и решенија поврзани со околината кои ја овозможуваат иднината на мобилноста. Присутни сме во 44 земји, меѓу кои и Македонија каде... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »