Асистент за продажба

  • Објавен на 5.2019
  • Толлакс
  • Активен до 27.05.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Бараме кандидати за позицијата

Асистент за продажба М1 КИОСК:

М1 киоск Медиа (во ТЦ БИСЕР)
спецјализиран салон за весници и производи од тутун

работа во 2 смени, недела неработен ден

 
М1 киоск ГТЦ (во ТЦ ГТЦ)

работа во 2 смени, недела неработен ден


М1 киоск ул. Македонија (објектот се наоѓа во Центар)
само 1ва смена

М1 киоск Апче (објектот се наоѓа во Дебар маало)

работа во 3 смени

М1 киоск Холидеј ин (објектот се наоѓа во Центар)
работа во 3 смени

Ние нудиме:
непосредно вработување,
вработување без пробен период,
висина на плата од 14.000 до 17.000 денари
плата секогаш на време во исти ден од месецот,
исплата на К-15 согласно законските норми
работа во динамичен тим,
можност за напредок на работна позиција.
 

Вашите одговорности се:
работа на каса,
услужување на клиенти,
прием на роба,
грижа за естетски изглед на изложените артикли, како и за хигиената во објектот,
продажба на лотарија, дополна на телефони.

ПРИДРУЖЕТЕ СЕ НА ТИМОТ !!!

Ако сте заинтересирани да учествувате во процесот на регрутација:

испратете CV на mail: tollaks@yahoo.com,
контактирајте не телефонски 071 223434 до 17 часот секој работен ден,
испрати смс со содржина М1 КИОСК, а ние ќе ви се јавиме

КЛИКНИ