IT лице

НЈСК ХОЛДИНГ ДООЕЛ Скопје е компанија од фармацевтска индустрија лоцирана во Скопје, за одгледување и екстракција на канабис за медицинска употреба. Заради зголемен обем на работата, НЈСК ХОЛДИНГ ДООЕЛ има потреба од вработување на следната работна позиција:

IT лице – 1 извршител

Потребни квалификации:

  • ВСС
  • Минимум 2 години работно искуство во IT Сектор
  • Високо познавање на англиски јазик
  • Поседување Б категорија возачка дозвола
  • Искуство со Систем за управување со безбедност на информации ISO/IEC 27001:2013 (ќе се смета за предност)

Писмото за мотивација, кратката биографија со фотографија, копија од уверението за завршено образование, копија од сертификати и дипломи, да се достават лично на следната адреса:

НЈСК ХОЛДИНГ ДООЕЛ Скопје

бул. Борис Трајковски бр.73 (Управна зграда ОХИС – Втора капија), Скопје или на следнава email адреса: info@nyskholdings.com

Огласот трае 10 (десет) дена од датумот на објавување.

КЛИКНИ