Магационер

 • Објавен пред 10 месеци
 • Новомак ДООЕЛ
 • Активен до 18.10.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Новомак, еден од најголемите дистибутери во Македонија на репроматеријали за изработка на мебел, има потреба од вработување на кандидат за следната работна позиција:

МАГАЦИОНЕР
2 (два) кандидати

Одговорности и задачи:

 • Задолжен за комплетна организација за прием, пренос и издавање на роба
 • Изработка на потребна документација

Потребни квалификации:

 • Минимум средно образование 
 • Претходно работно искуство како магацински работник
 • Возачка дозвола Б – категорија (активен возач)

Профил на личност:

 • Организираност и одговорност
 • Самоиницијативност и енергичност
 • Способност за тимска работа
 • Способност за работа под притисок и на кратки рокови

Кандидатите треба да ги исполнуваат општите услови предвидени со законот на РМ. Вработувањето е на неопределено време.

Своето CV (со слика) доставете го на e-mail: jobs@novomak.mk со назнака "Магационер".

Непотполни документи нема да бидат разгледувани!

КЛИКНИ