Продавач/ка

Плата од 21.000 ден. до 30.000 ден.

  • Објавен пред 3 недели
  • Смарт Хоме Солутион
  • Активен до 02.12.2023
  • Позиција: Персонал во продавница/Касиер
  • Локација: Скопје
  • Веб: s-home.mk

Имаме потреба од ПРОДАВАЧ/ПРОДАВАЧКА за малопродажба во салон за осветлување, автоматизација и електрика.

Работно време: понеделник- петок од 10:00-17:00 часот и сабота 10:00-15:00

Локација: ул. Васил Ѓорѓов  ТЦ Капиштец

За дополнителни информации контактирајте на 078/344-574

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »