ТЕКСПОРТ -ДООЕЛ-СКОПЈЕ: Референт за увоз-извоз

Референт за увоз-извоз

Активни огласи од ТЕКСПОРТ -ДООЕЛ-СКОПЈЕ:

Вработени за логистика во магацин - 30 Конфекциски работници

Австриска компанија со 25 годишно успешно работење во Македонија, поради проширување на капацитети има потреба од вработени со старосна граница до 50 години, за следните работни позиција:

  • 2 референти увоз извоз со работно искуство

 

Телефон за контакт 076/493-631  022779635   022779621

e-mail [email protected]

Лице за контакт Соња Станковска

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »