СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

 • Објавен пред 5 месеци
 • Пантер Факс ДООЕЛ
 • Активен до 03.08.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Пантер Факс ДООЕЛ:

ТЕХНИЧКИ СЕРВИСЕР - ЕКОНОМИСТ ВО АДМИНИСТРАЦИЈА

За Пантер Факс ДООЕЛ:

Фирмата Пантерфакс е основана во 1991 година кога во Скопје е почната работа со Продавница во Мавровка на техника и потоа со продажба на ТВ опрема за ТВ Станици.

Продажбата е проширена на CCTV опрема, банкарска опрема и телефонски централи.

Од 2008 отворена е подружница panterfarm.com која работи со додатоци за исхрана и гранични лекови кои се во продажба во повеќе аптеки низ Македонија и во ланец на Дистрибуција на неколку веледрогерии.

Има 9 вработени и една продавница.

Се наоѓаме во Дебар Маало до Скопски мерак, позади Градежен Факултет.

Во продажбата на Пантерфарм вклучена е и медицинска опрема која е интересен дел од продажбата, како Пациент монитори, OXigen Цонцентратори, ECG, прочистувачи на воздух и друго.

 

За позицијата:

Имаме потреба од СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ кој ќе биде вклучен во секојдневните маркетинг активности на фирмата. Пожелно е кандидатот да е активен дигитален маркетер кој ќе ја спроведува и унапредува маркетинг стратегијата на фирмата. 

 

Опис на работно место:

 • Развирање и спроведување успешна стратегија за дигитален маркетинг, која целосно ќе биде во согласност со постоечките стратешки маркетинг програми;

 • Дизајн и уредување на интернет активности;

 • Пишување текстови/ описи за интернет страницата;

 • Ќе го зголеми онлајн присуството на компанијата преку активности како SEO, SEM, блогови, социјални медиуми, вебсајт маркетинг и имејл кампањи, и ќе работи на подобра и поефикасна inbound маркетинг стратегија;

 • Управување и уредување на содржини на социјалните мрежи;

 • Координација со надворешни соработници;

 • Дизајн, поставување и следење на текот на интернет/ дигиталната кампања;

 • Останати работи во областа на маркетингот.

 

CV-ијата можете да ги испратите на следната имејл адреса: panterfax@gmail.com  или да аплицирате преку вашиот профил на kariera.mk

КЛИКНИ