Full Stack Developer

  • Објавен пред 9 месеци
  • ITeligent Solution
  • Активен до 28.02.2017
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Скопје

Iteligent Solution  има потреба од Front - End   Web Developer

Потребни квалификации :

HTML,CSS3, Bootstrap , jQuery ,JavaScript
Good knowledge of C# and .Net framework and MVC
relational databases and SQL, ORM frameworks and LINQ to SQL
Knowledge of client side binding frameworks like (Knockout.js,Angular JS..) is a plus.

Доколку  исполнувате поголем дел од горе наведеното, а имате и волја да се усовршувате и напредувате, вашето CV испратете го на contact@iteligents.com

КЛИКНИ