Инженер за техничка поддршка на ИТ системи

  • Објавен пред 2 месеци
  • Смарт Солутионс ДООЕЛ
  • Активен до 01.08.2019
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Смарт Солутионс ДООЕЛ:

SMART SOLUTIONS: ИНЖЕНЕР ЗА ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА НА ИТ СИСТЕМИ

КЛИКНИ