Кувар

  • Објавен пред 8 месеци
  • Hotel Kristal Palas
  • Активен до 16.05.2018
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Прилеп

Услови:


Тимска работа
Подготвеност за работа во смени
Пожелно е претходно работно искуство 
Организирана и одговорна личност
Вредни, енергични и педантни

Што нудиме?

Стабилна работа
Редовни примања
Осигурани на полно работно време
Платен топол оброк

 

 

 

КЛИКНИ