Експерт за позадинско работење - Дирекција

За компанијата: ПРОФИ КРЕДИТ Македонија е дел од меѓународната финансиска групација Profireal Group која почнува со работа во 1994 година и својот бизнис го шири со канцеларии во Чешка, Полска, Словачка, Бугарија, Русија... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот во Word)

Експерт за Back office (позадинско работење) - Дирекција

Ако сте енергична, позитивна, одговорна личност со желба за развој. Ако сте динамична личност, која се стреми кон најдобри резултати и суштински мотивиран да успее, тогаш ВИЕ сте вистинскиот кандидат за нас.

Кои сме ние:

ПРОФИ КРЕДИТ Македонија е дел од меѓународната финансиска групација Profireal Group која почнува со работа во 1994 година и својот бизнис го шири со канцеларии во Чешка, Полска, Словачка, Бугарија, Русија и Филипини.

Во Р.С Македонија, компанијата почнува со работа од Фебруари 2023 година и се стреми да биде една од водечките финансиски компании во РС Македонија.

Доколку ве заинтригиравме и сакате да станете дел од нашиот тим, ја чекаме Вашата биографија. Податоците испратени од вас ќе се разгледуваат и чуваат под строга доверливост во согласност со барањата на Законот за заштита на лични податоци. Успешните кандидати ќе бидат поканети на интервју.

Од што се состои работата:

 • Проверка на исправноста на внесените податоци во информацискиот систем и обработка на барањата за кредит.
 • Водење телефонски разговори со апликантите за кредит, според интерните правила за кредитирање.
 • Дава предлози за оптимизирање и подобрување на процесите и безбедноста на информациите кои се во негова надлежност.
 • Соработува со одделот за ИТ за решавање на проблемите со кои што се среќаваат во работниот процес.
 • Ги обработува и подготвува за исплата потврдените договори за кредит на клиентите и проверка на комплетноста на примените документи и нивно предавање на тимот на Администрација на Архива.
 • Врши други должности надвор од делокругот на работа кога е потребно за да се обезбедат непречени процеси на сите оддели во рамките на секторот.
 • Ќе работите во исклучително динамично опкружување, погодно за амбициозни и упорни луѓе со натпреварувачки дух.
 • Предност ќе биде Вашето искуство доколку сте работеле на исто или слично работно место;

Што ви нудиме:

 • Работа со договор за вработување;
 • Бонуси, врз основа на постигнатиот резултат;
 • Дополнителни бенефиции;
 • Можност за професионален развој;
 • Внатрешна обука базирана на најдобрите европски практики.

Што се очекува од вас:

 • Да имате најмалку завршено средно образование;
 • Да  ​​бидете комуникативна и одговорна личност, со желба за развој;
 • Да имате вештини за продажба и убедување;
 • Да имате основна компјутерска писменост (MS Office);
 • Да бидете организирани и позитивни;
 • Да сакате да работите во динамична средина

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »