ВЕБ ДИЗАЈНЕР/ПРОГРАМЕР

Арт Принт Студио има потреба од ВЕБ дизајнер, со работно искуство од минимум 2 години.

Арт Принт е спремен да го дообучи лицето, за графичкиот оддел.
 
 
За таа цел потребно е лицето да поседува:

 • Лична и професионална ефективност, 
 • Прецизност и ажурност во работата, 
 • Подготвеност да ја прифати фирмата како своја.


Потребни вештини:

 • Word press,
 • Open Chart,
 • PHP останати вештини за програмирање,
 • ВЕБ програмирање и дизајнирање се сметаат за предност.
 • Кандидатите со познавање на Corel, Photoshop, Ilustrator i Indesign се добредојдени. 

 

Kандидатот е потребно да поседува: 

 • страст за дизајн и креативни идеи,
 • структуриран начин на работа,
 • одлична комуникација,
 • одговорност,
 • индивидуална работа,
 • флексибилно работно време,
 • посветеност кон задачи и исполнување на истите во предвиден рок,
 • вработениот ќе помине сериозна обука за графички дизајнер. 


Главни задачи:

 • работење и усовршување на web shop portal http://www.artprintstudio.com.mk, http://www.printonlineshop.com во Word Press со програмирање, 
 • изработка на веб страни за клиенти и работа на facebook, linked in и други комуникативни портали. 


Заинтересираните кандидат своето CV може да го пратат на емаил: artprintstudio@gmail.com 


Постојано има лице кое ве кооридинира за ефикасно и квалитетно завршување на задачите.
Почетна плата НАД 20000 денари.
Можност за добра заработка после воспоставување, усогласување и координација на целиот систем Ке работиме за домашен и Европски пазар.
Вашето CV пратете го на емаил: artprintstudio@gmail.com, со задолжителна назнака ,,ВЕБ ДИЗАЈНЕР, ПРОГРАМЕР И ГРАФИЧКИ ДИЗАЈНЕР,,
 
Општи правила за аплицирање:  Именување на документ за аплицирање - CV (име и презиме на апликантот).  Назнака на позиција за која се аплицира.

КЛИКНИ