БДО ДОО Скопје: Јуниор сметководител

Јуниор сметководител

За компанијата: Нашите ресурси се од светска класа, ние се фокусираме на исклучителна услуга и квалитет на нашиот тим. Ова се само некои од причините поради кои луѓето избираат да работат со БДО. Нашата цел е да развиеме... повеќе за компанијата »

Активни огласи од БДО ДОО Скопје:

Асистент Ревизор

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »