Работник

  • Објавен пред 11 месеци
  • STIROL
  • Активен до 18.11.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Се бара работник во производство, населба Илинден, квалификации ССП!

Информации од 09:00 до 14:00 часот, 077/561-252 и 02/2571 065.

КЛИКНИ