Junior и Senior програмери

  • Објавен пред 5 месеци
  • Цуспис д.о.о.е.л.
  • Активен до 31.05.2017
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Скопје

Меѓународна софтверска компанија распространета во повеќе држави која успешно опстојува на пазарот на трудот повеќе од 12 години, поради зголемување на обемот на работа има потреба од проширување на програмерскиот иновативен тим во Република Македонија.

Се бараat ASP.NET (Junior I Senior) програмери за работа, со или без работно искуство.
Работната позиција нуди постојано усовршување на веќе постоечките знаења поради разноликоста на барањата кои се поставуваат од страна на корисниците.

Потребно познавање:

  • ASP.NET WebForms/MVC, C#, SQL, HTML, CSS, Javascript, JQuery, JSON,
  • пожелно е познавање на DevExpress контроли

Се покануваат сите кандидати кои сакаат својата кариера да ја започнат или надоградат кај нас да ја пратат својата биографија во PDF формат на  следнава е-маил адреса: office@cuspis.com.

КЛИКНИ