Економист-сметководител

 • Објавен пред една недела
 • ЛАБИНО ТРЕЈД
 • Активен до 04.08.2021
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

Активни огласи од ЛАБИНО ТРЕЈД:

Градежен инжинер

(преземи го огласот во Word)

Градежната компанија ЛАБИНО ТРЕЈД ДООЕЛ – Скопје во насока на проширување на својот тим, распишува оглас за вработување на:

Потребен е ЕКОНОМИСТ

Квалификации

 1. ВСС
 2. основно познавање на сметководствено работење
 3. познавање на англиски јазик
 4. Активно познавање на MS Office програмите

Посакувани вештини и одговорности

 1. Со познавање на предсметководствено работење,
 2. Прием евиденција на влезни и излезни фактури
 3. изготвување и евиденција на излезни фактури
 4. останати основни книговотствени работи кои ќе ги добива по налог на претпоставен
 5. подготвеност за тимска работа
 6. динамичност и иницијативност
 7. одговорност,мотивираност и стабилност

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови потребно е да го достават своето CV на нашата e-mail адреса       [email protected]