Планер на производство

За компанијата: СТАРООН ЕВРОПА ДООЕЛ Скопје е компанија за производство на текстил за постелнина.Компанијата е посветена на овозможување на највисок квалитетот како на производот така и на услугата за клиентите. Со фокус... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »