FacebookN/A likes
TwitterN/A followers
InstagramN/A followers

Маркетинг и продажба

Активни огласи од Фасилити Менаџмент Сервицес дооел:

Оглас за електроинженер - Машински Инженер за Одржување

Фасилити Менаџмент Сервицес дооел - Скопје, компанија која на своите клиенти им нуди интегриран систем на услуги од областа на управување на недвижнини и нивно одржување од секаков вид.

Поради проширување на дејноста Фасилити Менаџмент Сервицес објавува оглас за вработување на позиција за:

МАРКЕТИНГ И ПРОДАЖБА

Задачи и одговорности

-       Водење на маркетинг активностите на компанијата

-       Развој на маркетинг стратегија во согласност со компаниските цели

-       Координација на маркетинг и продажни активности

-       Планирање и имплементација на промотивни кампањи

-       Следење и известување на ефективноста од маркетинг комуникациите

-       Поготовка на деловни понуди

-       Блиска соработка со маркетинг и PR агенции

-       Генерирање и аквизиција на нови клиенти

-       Усна и писмена кореспонденција со клиенти

-       Грижа за корпоративните клиенти

-       Градење и одржување на професионален однос со клиентите

-       Развој  и одржување на продажната мрежа 

-       Изработка на агенда  и извештај за дневните активности

-       Извршување на дополнителни активности согласно потребите на компанијата

-       Изразени  организациски, комуникациски и презентациски вештини

-       Ориентираност кон остварување резултати

-       Професионалност, одговорност и лојалност

 

Квалификации

-       ВСС - Економски факултет 

-       Фокусираност на резултати

-       Аналитичка способност

-       Добри комуникациски и организациски способности

-       Задолжително познавање на Англиски јазик

-       Одлично познавање на MS Office

-       Мотивираност за работа во динамична средина

-       Претходно работно искуство  во продажба ке се смета за предност

 

 Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) и мотивационо писмо на следната email адреса: jobs@fms.com.mk, со задолжителна назнака на работното место за кое аплицирате.

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!

 

КЛИКНИ