Програмер - Битола

Активни огласи од ЕВРОТИП - спортски обложувалници:

Техничка подршка - Битола

Потребно Образование, Вештини и Способности:


   - Познавање OOP концепти и софтверски архитектури
   - Познавање на PHP, HTML, CSS3, Javascript, XML, JSON
    - Познавање на релациони бази на податоци
    - Способност за брзо адаптирање и прифаќање на веќе изработени проекти и
    продолжување на развој на постоечки апликативни решенија
   - Добро познавање на англиски јазик
   - Комуникациски вештини и тимска работа
    - Подготвен да учи и да работи со најнова компјутерска технологија
    - Ориентираност кон решавање на проблеми
    - Ефективност, ефикасност и одговорност при исполнувањето на обврските
    - Чесност и доверливост

Одговорности и работни задачи:

   - Анализа и дизајн на софтверски решенија;
   - Развој на софтвер и пишување на техничка документација
   - Одржување на софтвер и бази на податоци
   - Самостојно и совесно извршување на секоја задача
    - Темелно тестирање на секоја завршена задача или операција
   - Самоиницијативност и контрола на сопствениот квалитет на извршување и запазување на договорените рокови.
   - Способност за работа во тимска околина и одговорност при работа со поголеми проекти во екипа со повеќе учесници.
    Заинтересираните кандидати да испратат CV со своите контакт информации на hr@evrotip.mk

КЛИКНИ