Магационер

 • Објавен пред 12 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 17.11.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Мотиви во име на свој клиент BMG Impex објавува оглас за:

 

Магационер

 

Потребни квалификации:

 • Минимум ССС образование,
 • Претходно искуство како магационер ќе се смета за предност,
 • Возачка дозвола минимум "Б" категорија,
 • Пожелно искуство со управување со виљушкар. Доколку нема искуство ќе биде обезбедена обука.

 

Задачи и одговорности:

 • Подготвување на нарачки,
 • Издавање на стока од магацинот,
 • Товарање на стока во возила за транспорт,
 • Одржување на ред и хигиена во магацинот,
 • Почитување на правилата и процедурите во работењето,
 • Истовар и складирање на стока при прием во магацинот.

 

Вештини и способности:

 • Подготвеност за тимска работа,
 • Одговорност во извршување на работните задачи,
 • Сериозност, професионалност и совесност во работата.

 

Сите заинтересирани да го испратат своето CV на: kariera@motivi.mk

КЛИКНИ