M1 капиштец (продажен персонал)

За компанијата: Толлакс ДОО Скопје во своето портфолио има 14 Продажни објекти М1 Киоск распоредени во централно градско подрачје, Центар, Кисела Вода, Бисер, Универзална Сала,Соборна црква, 1 Поло Супермаркет. Толлакс ДОО Скопје е генерален увозник за неколку брендови од тобако и кондисторската индустрија. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 7 месеци
  • Толлакс
  • Активен до 14.07.2020
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Толлакс ДОО Скопје е компанија насочена кон малопродажба во тобако продавници. Првиот киоск е отворен во далечната 1984год. Денес, е лидер во категоријата со 15 малопродажни објекти М1 КИОСК, лоцирани во Центар, Аеродром, Капиштец и еден ПОЛО маркет во Црниче. Во тек е отворање на нови локации.

 

Во моментов имаме потреба од

ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ во М1 киоск КАПИШТЕЦ
 

основна плата + бонуси

плата 15,000 до 18,000ден 


Нудиме:

Непосредно вработување,
Вработување без пробен период,
Плата секогаш на време во исти ден од месецот,
Работа во динамичен тим,
Можност за напредок на работна позиција во раководител на објект, регионален раководител.

Основни задачи:

Работа на каса,
Услужување на клиенти,
Прием на роба,
Грижа за естетски изглед на изложените артикли, како и за хигиената во објектот,
Продажба на лотарија, дополна на телефони.
БИДИ ДЕЛ ОД ТИМОТ, надгради ја својата кариера во раководител, менаџер на објект.
Ако сте заинтересирани да учествувате во процесот на регрутација, испратете CV на mail: [email protected], или преку полето Брза Апликација, со назнака за М1 киоск  070/220882